Örökbefogadás előtt kérlek vedd figyelembe, hogy mi nem adunk cicát egerészni, játékszernek, vagy csak azért hogy legyen. Mi csak és kizárólag családtagot adunk örökbe! Minden cicánk szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel, benti tartással és minimális kapcsolattartással vihető el.

Cserébe annyit kérünk, hogy az adó 1%-odat nekünk ajánld fel.

Ha valaki családtagként szeretne cicát sem a szerződés, sem a benne lévő feltételek sem okozhatnak problémát. 

Köszönjük a megértést!

 

A legújabb bekerülőink!!!

Március 18-án szombaton hoztunk el két nőstény cicát egy miskolci tópartról, ivartalanítás céljából. A cicákat egy másik állatmentővel közösen fogjuk lábadoztatni. SOS gazdikeresők, mert varratszedés után visszakerülnek a tópartra. Bővebb információ fb oldalunkon ill. üzenetben.

Hamvaska egy év körüli kislány, dorombol, bújik az emberhez, nagyon barátságos, szeretetre éhes cica.

Trixi rettenetesen fél, elbújt az alomtálcába. Meg lehet fogni, simogatni, de retteg. Parazitamentesítésük megtörtént, tele voltak kullanccsal is.

 
 

 

Astra

Astrát 2020.augusztusában, egy Opel Astra motorterében találták és kértek segítséget Nóritól. Akkor körülbelül 3 hetes
lehetett. Igazi cirmos kandúr cica, akit ahogy meglátsz, azonnal megdögönyöznél...azonban - egylőre - ezt csak Nórinak engedi. Nagyon félénk cica, de rendkívül kezes, kedves, teljes szívünkből hisszük, hogy ha valaki ad neki időt és teret, egy hihetetlenül imádnivaló társsá válhatna egy cicaimádó ember mellett.
Alkalmazkodóképességét bizonyítja, hogy sokáig a kis cicaházban lakott, először Zoknival és Pandával, aztán Zokni gazdisodása után a Gyár utcából átcuccolt Ricky-vel is megbarátkozott. Miután Panda és Ricky is szerető új családra találtak, jött mellé Jasper szobatársnak. Aztán elkészült a kis cicaházat a nagyobbikkal összekötő kifutó és azóta együtt éli mindennapjait a többi cicaházas, felnőtt cicánkkal.

 

 

Bella

Edward

Félős

Gülüke

Jacob

Jasper

Jake

Liza

Maffia

Miller

Monica

Rachel

Sári

Szépi

Tazi