Örökbefogadás előtt kérlek vedd figyelembe, hogy mi nem adunk cicát egerészni, játékszernek, vagy csak azért hogy legyen. Mi csak és kizárólag családtagot adunk örökbe! Minden cicánk szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel és benti tartással vihető el. A cicák 1000 Ft-os jelképes összeg ellenében fogadhatóak örökbe.
A szerződés alap tartási követelményeket tartalmaz, (etetés, gondozás, orvosi ellátás, harmadik félnek való továbbadás, bántalmazás tilalma) továbbá tartalmazza a benti tartást és az ivartalanítási kötelezettséget (ha ivaros) is.
Ha valaki családtagként szeretne cicát sem a szerződés, sem a többi feltétel nem okozhat problémát.

 

Gyurka Gyurka

Gyurka kb. 2014-es születésű fiatal ivartalanított kandúrka, gyönyörű félhosszú szőrű bundával. Sérülten került gondozásunkba. Kedves, kicsit félénk. Más cicákkal is kijön. Szereti az emberi simogatást, de azért még tart attól, hogy ölbe vegyék. Egy szerető gazdi mellett, biztos hamar feloldódna!!! Felv/Fiv/Fip negatív.
 
 
 
 
 
 

Árpi

Árpi kb. 6 hónapos, még ivaros kandúrka. Imád ölben lenni és nyafogni a gazdi ölében.
Szereti a pocakját, mindent eszik, nedveset, szárazat egyaránt.

smile hangulatSzereti a pocakját, mindent eszik, nedveset, szárazat egyaránt.

 

 

 

Naseem

Naseem kb. 2012-ben született oltott, ivartalanított nőstény cica. Emberekkel barátságos, de még tartózkodó, más cicákkal azonban nem igazán jön ki jól. Jelenlegi helyén több cicával van együtt, nem érzi magát annyira jól. Egy padláson találtuk 4 kölykével őket életveszélyben, ők már mind gazdisok lettek. Gyönyörű színe van a szőrének, igazán különleges a mintázata. Személyisége biztos puhulna, ha szerető családba kerülne egyedüli cicaként. Megérdemelné végre, 2 éve nincs rá érdeklődő :-(

 

Dagi

Dagi 2014. májusában született kislány, 1 naposan találták testvérével egy köztéri kukában. Mocskosan, büdösen, a köldökzsinór rajtuk
Egy éjszakát kézzel etettük, majd másnap egy mamacicához kerültek. Dagi erős volt és túlélte a pótmamával. Nagyon sokáig szopizott, mellette jóízűen evett, így pár hónapos korára szinte gurult, innen ered a neve.  Kedves, de annyira nem szokott még kézhez. Dorombol, csak még nem tudja milyen egy igazi gazdi szeretete.

 

Marci

Marci 2013. októberben született, ivartalanított kandúr. A helyi gyepmesteri telepről hoztuk ki még 8 hetesen. Majd gazdihoz is került de sajnos egészségügyi okok miatt visszakerült hozzánk. Barátságos cicus, de még kell finomítani a viselkedésén. Sokadmagával van együtt egy szobában, így kevesebb emberi törődést kap. Nagyon vágyik arra, hogy simogassák, babusgassák. Szárazat, konzervet egyaránt fogyaszt. Más cicákkal is kijön, de max. egy társsal lenne el jobban.

 

Berci

2013. augusztusában született gyönyörű ezüst cirmos, ritka szép bundájú! Kölyökkori koponyasérülésének sajnos még most is nyomai vannak. Picit járásában és viselkedésében is megnyilvánul. Belevaló, igazi kandúr. Kissé domináns, leginkább egyedüli cicának ajánljuk. Egy gondos, szerető gazdi mellett biztosan puhulna a személyisége. Hagyja magát simogatni, élvezi is, de egy idő után odakap. Állandó és több törődéssel visszaváltozhat egy bújós-dorombolós cicává.

 

Tomi

Tomi kb. 2004-es születésű, ivartalanított kandúr. Sérüléssekkel, hányatott sorsú háttérrel érkezett hozzánk.
Kóborlásai során többször megverték, lefújták gázspray-vel, eltörték az állkapcsát, mégis bíz az emberekben. Csendes, magának való típus de a simogatást nagyon szereti. Idős korára szeretne már egy végleges és biztonságos helyet tudni magának egy kedves gazdi mellett.

 

 

Mini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Félőske

2014. áprilisi születésű leányzó. 1 hetes szopis cica volt, amikor a helyi gyepmesteri telepről kihoztuk a mamájával és a testvéreivel. Azóta kész nagylánnyá cseperedett. A Félőske nevet azért kapta, mert ő volt az egyetlen a testvérek közül aki mindig elbújt ha ember közeledett, ezt még sajnos most sem nőtte ki teljesen, kedves, de nagyon félénk cicus. Egy türelmes gazdi és egy nyugodtabb környezet biztos csodát tetten vele. Felv/Fiv/Fip tesztjei negatívak.

 

 

 

 

 

Fanni

Fanni 2014. májusi születésű. Olyan 2,5-3 hetesen került a gondozásunkba két testvérével együtt. Egy pusztára dobta ki őket valaki egy dobozban. Több napig étlen-szomjan voltak, úgy kerültek hozzánk.
Gyönyörű, fényes dús fekete bundájú szépség. Eléggé félénk, tart az idegenektől, de ha már megszokott valakit akkor örömmel bújik az ölébe.

 

 

Panni

2014. májusi születésű. Olyan 2,5-3 hetesen került a gondozásunkba két testvérével együtt. Egy pusztára dobta ki őket valaki egy dobozban. Több napig étlen-szomjan voltak, úgy kerültek hozzánk. Végtelenül bújós, ha leülünk az ölünkbe fekszik dorombolva.  Jó étvágyú, mindent eszik.
 

 

 

 

 

 

 

 

Aba

2014. augusztusi születésű, ivartalanított nőstény. Egy dobozban találtuk egy sötét sikátorban. Hárman voltak benne, mind náthás apróság. Aba barátságos, dorombolós, de még kicsit mindig fél az emberektől. Biztosak vagyunk benne, hogy ha több kapcsolata lesz emberrel hamar ölbecica válik belőle. Eszi a nedveset, szárazat. Felv/Fiv/Fip tesztjei negatívak.